Știri

Ultimele noutăți despre Flag Football în România

Cluj Crusaders va organiza Crusaders Flag Football Challenge la finalul lui august

Cluj Crusaders a trimis invitațiile de participare la Crusaders Flag Football Challange. Competiția care a ajuns la ediția a 5-a se va desfășura în ultimul weekend al lunii august. La fel ca în edițiile anterioare, evenimentul va avea loc în Parcul Iuliu Hațieganu, pe terenul de rugby. Startul  va fi dat sâmbătă, 25 august, începând cu ora 10:00.

Ne așteptăm la un număr ridicat de participanți. În anii anteriori, pe lângă echipele cu tradiție în fotbalul american din România, mai multe companii au avut echipe înscrise la acest turneu. De asemenea, ne putem aștepta și la echipe din afara țării, Chișinău Sentinels, echipă din Republica Moldova, a participat anul trecut la mai multe turnee în România.

Pe lângă turneul clasic de flag football, anul acesta clujenii vor include și turnee dedicate copiilor și femeilor. Cei care vor să participe o pot face accesând acest link: www.cluj-crusaders.ro/cfc18.

Turneul nu va face parte din circuitul Ligii Naționale de Flag Football. Crusaders va organiza o nouă competiție în luna noiembrie, data exactă nu a fost încă stabilită.